GstarConcrete

GstarConcrete:
Idealen CAD programski dodatek za
načrtovanje armiranobetonskih konstrukcij

Izdelajte armaturne načrte tudi do 10-krat hitreje

GstarConcrete – CAD dodatek za hitro in učinkovito načrtovanje armirano betonskih konstrukcij.

GstarConcrete
 • KOMPATIBILNOST

  GstarConcrete je združljiv z vsemi različicami AutoCAD in GstarCAD programa ter pripadajočimi datotekami ter formati. GstarConcrete je dodatek za CAD program z zagotovljeno kompatibilnostjo vseh elementov in formatov.

 • ENOSTAVNOST

  Vse GstarConcrete funkcije so hitre, preproste in učinkovite. Ustvarite enostavne ali kompleksne gradbene načrte. Izboljšajte svojo učinkovitost in izdelajte boljše armaturne načrte.

 • UPORABNOST

  Uporabniku prijazen in preprost vmesnik. Barve »polj«, »opomb« in vsega drugega, vsebovanega v teh za uporabo preprostih »pogovornih oknih«, z resničnimi predogledi, so bile predvidene, da bi GstarConcrete postal intuitivna programska oprema.

 • INOVATIVNOST

  Vsi objekti ustvarjeni z GstarConcrete, so »pametna« besedila in polilinije. Poleg tega so uporabni vsi ukazi GstarCAD osnovne platforme. S preprostim urejanjem besedila se vsi povezani elementi posodobijo v realnem času. Podobno se z raztezanjem roba in spremembo oblik vse samodejno posodobi. Končno bo risba, ko bo spremenjena ali odprta s programsko opremo, še vedno datoteka DWG, natisljiva in berljiva s katero koli vrsto CAD programa.

Datoteka za DEMO preizkusno licenco bo dostavljena neposredno v vaš nabiralnik v 24 urah po izpolnitvi obrazca.

 

Moduli

GstarConcrete

STRUCTURE MODULE

Vse potrebno za risanje opažev.

GstarConcrete

REINFORCEMENT MODULE

Modul za armaturo

GstarConcrete

UTILITY MODULE

Specializirane funkcije

GstarConcrete

GstarConcrete, inovativen CAD programski dodatek, revolucionira postopek risanja betonskih konstrukcij in armature. To orodje, združljivo z GstarCAD, AutoCAD Full in ZWCAD, je bilo natančno razvito s prispevki gradbenih strokovnjakov. Njegova edinstvena filozofija se osredotoča na ohranjanje celovitosti začetnega delovnega toka in značilnosti postavitve brez nalaganja strogih omejitev. Poleg tega je GstarConcrete opremljen z vrsto uporabniku prijaznih, a zmogljivih orodij, ki uporabnikom omogočajo enostavno ustvarjanje visokokakovostnih in profesionalnih risb. Z uporabo GstarConcrete dodatka lahko znatno skrajšate čas načrtovanja in povečate produktivnost.

GstarConcrete izkorišča moč CAD objektov in ukazov do njihovega največjega potenciala. S preprostim urejanjem vrstičnega besedila, tako kot bi to storili v kateri koli programski opremi CAD, ste lahko priča spremembam na risbi v realnem času. Intuitivna “pogovorna okna” programa so bila zasnovana z upoštevanjem načela samoizobraževanja in služijo kot koristen vodnik in obsežen priročnik za uporabnike.

GstarConcrete revolucionira uporabo primitivnih CAD objektov, da jih naredi “pametne”. Z uporabo samo polilinij in besedil GstarConcrete omogoča uporabo vseh ukazov CAD za svoje objekte. To pomeni, da lahko vsakdo, ki je vešč CAD-a, brez težav krmari in manipulira z GstarConcrete.

GstarConcrete brez težav obravnava vse vidike, povezane z merilom izrisa, kot so besedilo, dimenzije in šrafure. Poleg tega dinamično ustvarja nenehne posodobitve v realnem času in se nemoteno prilagaja kakršnim koli spremembam delovnega obsega.

Z vključitvijo tutorial posnetkov v vsa okna je program uporabniku prijazen in spominja na koristen vodič ali obsežen priročnik za usposabljanje.

Več o GstarConcrete programu

AutoCAD vs. GstarCAD

GstarConcrete primeri načrtov

GstarConcrete
GstarConcrete
GstarConcrete

Prenesite brezplačno 30-dnevno DEMO verzijo
in preizkusite GstarConcrete zdaj!

30 DNI BREZPLAČNO

* Brezplačna 30-dnevna preskusna različica, kreditna kartica ni potrebna

Ali še niste prepričani?

Kontaktirajte nas za več informacij
ali zahtevajte ponudbo!