PDF2DXF

PDF2DXF

PDF2DXF 

Dodatek za GstarCAD, ki omogoča uvoz PDF je kot DXF in DWG datoteko!

Ta dodatna funkcija pvečuje uporabnost CAD programa, saj uporabnikom omogoča, da pretvorijo datoteke v formatu Adobe PDF neposredno v .dxf kar v programu GstarCAD.

Dodatek PDF2DXF se nahaja direktno v GstarCAD programu v zavihku Express Tools.

Pretvorba iz PDF v DWG / DXF

PDF2DXF je odlična funkcija za uporabnike, ki morajo pogosto pretvarjati PDF datoteke v .dxf format, ki se lahko odpre in nato ureja v programu GstarCAD. Ko datoteko uvozimo, jo lahko spremenimo ali dodelamo v samem CAD okolju, nato jo lahko shranimo kot .dwg  ali .dxf datoteko.

Vse vrste objektov v CAD okolju, kot so besedila, diagrami, slike, črte itd. se lahko pravilno uvozijo oziroma pretvorijo natančno in brez napak. Za rastrske PDF datoteke funkcija omogoča tudi generiranje točne slike, ki se jo lahko uporablja kot sledilno plast v ciljni aplikaciji kot je npr. GIS mapping. Poleg tega pa lahko uporabnik uporabi integrirani serijski način in enostavno in hitro pretvori več PDF datotek hkrati v .dxf format.

Poleg zmogljivih funkcij in visoke učinkovitosti programske opreme GstarCAD, lahko uporabniki s pomočjo dodatka PDF2DXF še povečajo funkcionalnost in učinkovitost  GstarCAD programa.

PDF2DXF je integrirani dodatek in ni potrebno nameščati dodatnih datotek. Nahaja se na Express Tools zavihku, ko zaženete funkcijo PDF2DXF se odpre okno, kjer vnesete serijsko številko.

Kontaktirajte nas za več informacij.

PDF2DXF