GstarCAD 2019

GstarCAD je dobro znana CAD programska oprema, ki je kompatibilna z ACAD. Danes je GstarCAD s 25-letnimi neprekinjenimi izboljšavami in inovacijami močno napredoval v zmogljivosti, stabilnosti in drugih ključnih kazalnikih ter postaja vodilna CAD programska oprema na svetu.

GstarCAD 2019

GstarCAD 2019

Vsako leto nova verzija GstarCAD-a poskrbi za rešitve v skladu s trendi in razvojem stroke. Izboljšave, prilagoditve in novosti prinašajo še bolj učinkovite funkcije in s tem zavidljivo hitrost načrtovanja.

Z novimi tehnologijami, inovativnimi funkcijami in odlično zmogljivostjo se ponaša izboljšan GstarCAD 2019. Program, ki temelji na DWG, pomaga izboljšati učinkovitost projektnega načrtovanja in znatno zmanjša napake in stroške.

GstarCAD 2019

1. Sodelovanje pri projektiranju je namenjeno sodelovanju med gradbenimi in inženirskimi podjetji, ki pomagajo pri izvajanju enotnih normativov in standardov oblikovanja, zmanjšujejo komunikacijske ovire med ekipami in oddelki ter izboljšajo splošno učinkovitost projektov.

2. Velike in zapletene BIM modele je mogoče uvažati in izvažati prek novega podatkovnega vmesnika IFC.

3. Nove produktivne in uporabne funkcije pripomorejo k hitrejšemu izvedbi načrtovalskih del, kot so “Preverjanje črkovanja”, “Oblikovanje”, “Redefinirajte blok” in tako naprej.

Z inovativnimi orodji do večje učinkovitosti načrtovanja!

Prilagodljivo licenciranje

Ponujamo licenciranje glede na vaše želje. Možen je nakup trajne licence ali pa izberete licenčni način in se odločate, kdaj določeno programsko opremo nadgradite.

Zmogljivost in ključne značilnosti

Primerjava verzij

S klikom na gumb se vam odpre PDF s primerjavo med programoma GstarCAD Standard in GstarCAD Professional.

Sistemske zahteve

  • OS: Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows8.1, Windows 10; 64 ali 32 bitni.
  • Procesor: Intel Pentium 4/AMD Athlon ali hitrejši.
  • Spomin: 1 GB ali več.
  • 100 Mb prostega prostora na disku.
  • DVD-ROM: 8x.
  • Zaslon: Resolucija vsaj 1024 x 768.