GstarCAD 2020

Najbolj zaželena alternativa CAD.
GstarCAD je dobro znana nadomestna programska oprema CAD z visoko združljivostjo z ACAD. Danes je GstarCAD s skoraj 30-letnimi nenehnimi izboljšavami in vitkimi inovacijami zelo napreden v učinkovitosti, stabilnosti in drugih ključnih kazalnikih in postaja vodilna programska oprema CAD na svetu.

brezplačen preizkus
Video

GstarCAD 2020

GstarCAD 2020

V samo 15 minutah boste ugotovili da vam je GstarCAD znan.
Razvijamo izjemno visoko ACAD združljivo rešitev. Če ste bili uporabniki ACAD-a, boste navdušeni nad visoko stopnjo združljivosti. Kmalu boste ustvarjali in ravnali z risbami na originalne načine.

GstarCAD 2020
GstarCAD 2020

Prihranite čas z večjo hitrostjo teka
Večja zmogljivost ima pomembno vlogo v programu GstarCAD 2020. Izvedba operacij skupne rabe, kot so “ODPRTO”, “QSAVE”, “PLOT”, “CLIP”, “TRIM”, “PASTE”, “POKRIVANJE”, “DINAMIČNI IZBOR” , in več ukazov je bistveno hitrejše kot druga programska oprema CAD.

Pospeši osnutek z edinstvenimi praktičnimi orodji
GstarCAD ponuja več kot 100 edinstvenih in inovativnih orodij, kot so »Sodelovanje«, »Tabela površin«, »Samodejni sloj«, »Pogled v postavitev«, »Samodejno nastavljiv«. Sprejete so, da znatno pospešijo vašo hitrost priprave.

GstarCAD 2020
GstarCAD 2020

Kaj je novega?

  • IFC za BIM Nove funkcije.
  • Izboljšave 3D Visokokakovostni izvoz PDF.
  • Hitre lastnosti.
  • Boljša podpora za izboljšanje API-ja 4K.
  • In več dodatkov, ki so podprti …

Prilagodljivo licenciranje

Ponujamo licenciranje glede na vaše želje. Možen je nakup trajne licence ali pa izberete licenčni način in se odločate, kdaj določeno programsko opremo nadgradite.

brezplačen preizkus

Zmogljivost in ključne značilnosti