GstarCAD 2020

Najbolj zaželena alternativa CAD.
GstarCAD je dobro znana nadomestna programska oprema CAD z visoko združljivostjo z ACAD. Danes je GstarCAD s skoraj 30-letnimi nenehnimi izboljšavami in vitkimi inovacijami zelo napreden v učinkovitosti, stabilnosti in drugih ključnih kazalnikih in postaja vodilna programska oprema CAD na svetu.

GstarCAD 2020

GstarCAD 2020

V samo 15 minutah boste ugotovili da vam je GstarCAD znan.
Razvijamo izjemno visoko ACAD združljivo rešitev. Če ste bili uporabniki ACAD-a, boste navdušeni nad visoko stopnjo združljivosti. Kmalu boste ustvarjali in ravnali z risbami na originalne načine.

GstarCAD 2020
GstarCAD 2020

Prihranite čas z večjo hitrostjo teka
Večja zmogljivost ima pomembno vlogo v programu GstarCAD 2020. Izvedba operacij skupne rabe, kot so “ODPRTO”, “QSAVE”, “PLOT”, “CLIP”, “TRIM”, “PASTE”, “POKRIVANJE”, “DINAMIČNI IZBOR” , in več ukazov je bistveno hitrejše kot druga programska oprema CAD.

Pospeši osnutek z edinstvenimi praktičnimi orodji
GstarCAD ponuja več kot 100 edinstvenih in inovativnih orodij, kot so »Sodelovanje«, »Tabela površin«, »Samodejni sloj«, »Pogled v postavitev«, »Samodejno nastavljiv«. Sprejete so, da znatno pospešijo vašo hitrost priprave.

GstarCAD 2020
GstarCAD 2020

Kaj je novega?

  • IFC za BIM Nove funkcije.
  • Izboljšave 3D Visokokakovostni izvoz PDF.
  • Hitre lastnosti.
  • Boljša podpora za izboljšanje API-ja 4K.
  • In več dodatkov, ki so podprti …

Prilagodljivo licenciranje

Ponujamo licenciranje glede na vaše želje. Možen je nakup trajne licence ali pa izberete licenčni način in se odločate, kdaj določeno programsko opremo nadgradite.

Zmogljivost in ključne značilnosti