Opis programa GstarCAD

GstarCAD je CAD platforma, ki deluje enostavno in zanesljivo. Izkoristite neomejene možnosti oblikovanja z več koristnimi funkcijami, združljivost z formatom .dwg, odprtokoden API in preprostost za uporabo, ki ne pospeši le delovnega procesa, temveč poveča tudi vaše prihodke.

Lastnosti GstarCAD-a so namenjene bolj preprosti in hkrati brezhibni uporabi, tako pri pisanju dokumentacije in ustvarjanju detajlov kot pri deljenju podatkov z drugimi uporabniki za lažje sodelovanje pri dokončanju vašega projekta. Novejše verzije vsebujejo tri pomembne in hkrati uporabne rešitve združene s sposobnostjo sodelovanja in prisotnostjo inovativnih funkcij, ki jih napredni CAD uporabnik ceni.

Rešitev priprave poteka dela se sklicuje na programsko prilagoditev (.Net framework), upravljanje poteka dela (Sheet Set Manager) in povezljivost datoteke skozi (Pdf Underlay).
Možnost sodelovanja je zagotovljena z podporo shranjevanja v oblaku. Pomaga pri načrtovanju, inženiringu in pri timskem delu, ki deluje na enotni platformi.

Inovativne možnosti kot so črtna koda ter Qr koda olajšajo način shranjevanja ter sledenja podatkov v CAD okolju.

Vsako leto nova verzija GstarCAD-a poskrbi za rešitve v skladu s trendi in razvojem stroke. Izboljšave, prilagoditve in novosti prinašajo še bolj učinkovite funkcije in s tem zavidljivo hitrost načrtovanja.

 

GstarCAD 2019 – z inovativnimi orodji do večje učinkovitosti načrtovanja!

Zmogljivost in ključne značilnosti

Primerjava verzij

S klikom na gumb se vam odpre PDF s primerjavo med programoma GstarCAD Standard in GstarCAD Professional.

Sistemske zahteve

  • OS: Microsoft Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows8.1; 64 ali 32 bitni.
  • Procesor: Intel Pentium 4/AMD Athlon ali hitrejši.
  • Spomin: 1 GB ali več.
  • 100 Mb prostega prostora na disku.
  • DVD-ROM: 8x.
  • Zaslon: Resolucija vsaj 1024 x 768.