Verjetno ste že slišali za GstarCAD MC, preprost mobilen CAD pregledovalnik popolnoma kompatibilen z DWG slikami, zdaj uradno posodobljen v verzijo 2.0.3 (Android) preimenovan v CAD Viewer-DWG FastView.

CAD Viewer-DWG FastView je popolnoma brezplačna CAD aplikacija, ki jo je razvil Gstarsoft, s katero lahko prikazujete, urejate in dodajate opombe 2D CAD risbam na prenosnih napravah kot so tablice in pametni telefoni. Nova različica 2.0.3 za naprave, ki uporabljajo Android operacijski sistem, lahko brezhibno deluje na operacijskem sistemu Android 5.0 in 5.1. Optimiziran je tako, da dosega večjo hitrost pri odpiranju datotek in zmogljivosti delovanja, med možnostmi “Support” pa so hitro dostopne dejanske posodobitve promocij in najnovejših industrijskih novic.

CAD Viewer-DWG FastView olajša dostop in pregled DWG slik med sestanki, potovanji in tudi od doma. Pripomore k boljši komunikaciji z vašim timom, strankami in dobavitelji. S pomočjo storitve Dropbox lahko nalagate in prenašate risbe iz oblaka. Prikaz risb s specifičnimi koordinatami je precizen in hiter ter vam omogoča, da oblikujete kjerkoli, kadarkoli.

CAD Viewer-DWG FastView - posodobljena različica za Android uporabnike

Oblikovalci, inženirji in izvedenci s celega sveta so dobro sprejeli CAD Viewer-DWG FastView, saj je preprost in enostaven za uporabo. Nekateri pa si ogledujejo tudi druge nedavne GstarCAD produkte kot so GstarCAD 2015, GstarCAD Mechanical 2015 in drugi. V pripravi je CAD Viewer-DWG FastView  za Apple operacijske sisteme in obilica osupljivih 3D funkcij, ki čaka, da jih raziščete.

Aplikacijo CAD Viewer-DWG FastView si lahko prenesete tukaj.