GstarCAD je svetovno priznana programska oprema za 2D/3D načrtovanje. Programska oprema je popolnoma kompatibilna s programskim paketom AutoCAD, saj podpira formata .DWG ter .DWX. Nudi neomejene možnosti oblikovanja z več koristnimi funkcijami.

GstarCAD uporabljajo CAD risarji kot tudi proizvodnja podjetja, projektanti, načrtovalci, razvojni inženirji in oblikovalci. V naslednjih vrsticah si preberite več o posameznem produktu GstarCAD, na katere vam v mesecu februarju priznamo 20% popust.

Februar - mesec popustov

GstarCAD 2017

GstarCAD 2017 je namenjen hitremu in učinkovitemu načrtovanju. GstarCAD 2017 Standard je priporočljiva izbira, če iščete zmogljiv 2D CAD program. Za zahtevnejše uporabnike pa je na voljo GstarCAD 2017 Professional, saj je poleg 2D namenjen tudi 3D načrtovanju. Sledeč video prikazuje kaj vse omogoča GstarCAD 2017:

GstarCAD Architecture 2016

GstarCAD Architecture je korak do učinkovitejšega arhitekturnega načrtovanja, programska oprema omogoča lažjo izdelavo strokovnih arhitekturih objektov, saj vsebuje prilagojeno objektno tehnologijo kot so zidovi, stebri, talne plošče, stopnice, strehe in tako naprej.

GstarCAD Mechanical 2016

Pametno in standardizirano načrtovanje izrazito poveča učinkovitost oblikovalskega dela v mehaniki in omogoča preciznejšo realizacijo vaših zamisli. GstarCAD Mechanical vsebuje najnovejšo zbirko standardnih delov, simbolov in orodij za dimenzioniranje, skladnih z različnimi standardi posameznih držav.

Februar - mesec popustov

Februar – mesec popustov

20% popust na zgoraj našteto programsko opremo GstarCAD velja od 1. 2. – 28. 2. 2017.

Februar - mesec popustov Februar - mesec popustov