Predstavljamo vam Beta verzijo opreme GstarCAD 2017. Izboljšano oblikovanje, skupna raba in vizualizacija vaših CAD risb z novo programsko opremo GstarCAD 2017. Ta CAD platforma ponuja najboljšo učinkovitost jedrnega procesiranja do slej, inovativno izvedbo funkcionalnosti in številne druge inovacije.

GstarCAD 2017 izboljšava učinkovitosti jedrnega procesiranja občutno zmanjša čas procesiranja podatkov in porabo pomnilnika za pogosto uporabljene objekte kot so velike količine blokov in oken. S tem omogoča hitre rezultate ob odpiranju risb in zagotavlja izboljšano operativnost teh objektov.

GstarCAD 2017 Beta: Najboljše do slej – je zdaj!

GstarCAD 2017 vključuje nove in izredno kompatibilne funkcionalnosti za dokumentacijo risb, na primer za tabele (uporabnik lahko ustvari/ureja tabele in uporablja povezane ukaze), transparentnost oken in prelivanja, flatshot pogledov, urejanje na mestu Xref, Wipeout in še številne druge izboljšave.

GstarCAD 2017 Beta: Najboljše do slej – je zdaj!

GstarCAD 2017 ponuja tudi inovativna orodja za preprostejšo uporabo, namenjena za poenostavitev dolgočasnih in ponavljajočih se opravil, kot so na primer risanje simetričnih objektov, orisovanje obrob, lomljenje objektov z različnimi metodami, uporaba referenčnih blokov za lomljenje ali brisanje objektov. Omogoča tudi natančnejšo primerjavo risb kot kdaj koli prej.

GstarCAD 2017 Beta: Najboljše do slej – je zdaj!

 

Ostale novosti GstarCAD 2017 si lahko ogledate v videu.