Predstavljamo vam akcijo ‘staro za novo‘.

Ste se že naveličali dela s starim, počasnim in nekompatibilnim CAD programom? Zdaj je pravi trenutek, da izberete nov program z odličnimi zmogljivostmi in ob enostavni menjavi “staro za novo” pridobite tudi do 50% popusta.

Imate staro AutoCAD programsko opremo, ki zaradi pomanjkljive funkcionalnosti ne podpira nove DWG formate, je nekompatibilna z novimi Windows OS ali pa je ensotavno cena najema visoka in programa ne morete več uporabljati?

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete potrdilo o nakupu ali najemu trenutnega CAD programa, vi pa prejmete bon oz. popust pri nakupu nove sodobne CAD/BIM programske opreme.

Po sistemu staro za novo vam nudimo naslednje kombinacije:

  1. Zamenjava Autocad LT za GstarCAD Standard 2D
  2. Zamenjava Autocad za GstarCAD Professional 2D/3D
  3. Zamenjava Autocad katerikoli tip za GstarCAD Architecture 2D/3D
  4. Zamenjava Autocad kateri koli tip za GstarCAD Mechanical
  5. Zamenjava ostalih CAD programov drugih proizvajalcev za GstarCAD Professional 2D/3D ali GstarCAD Architecture

Poglejte si več o programu GstarCAD na tej povezavi.

1. Kaj je storitev ‘staro za novo’?

Staro za novo je aktualna nova storitev oz. akcija, ki omogoča zamenjavo vašega starega CAD programa za katero koli novo programsko opremo CAD ali BIM.

Imate star CAD program, ki ga ne uporabljate? Želite vedno imeti posodobljeno verzijo svoje najljubše programske opreme?

Stari CAD program preprosto prenehate uporabljati, za izbiro novega program pa bomo poskrbeli mi, vi pa nov program lahko ob vključenem vzdrževanju brezskrbno uporabljate.

2. Postopek storitve ‘staro za novo’

Za staro programsko opremo, torej AutoCAD ali kak drug CAD /CAM / BIM program, prinesite s seboj ali pošljite na naš mail kopijo računa ali sliko zaslona kjer ste program kupili ali najeli. Prodajni svetovalec bo izvedel preverjanje, da je potrdilo avtentično. Prodajni svetovalec vam bo nato samodejno ocenil odkupno vrednost vašega starega programa, ki se upošteva kot dobroimetje oz. popust ob nakupu. V kolikor se odločite za nakup nove programske opreme, jo lahko odplačate z dobroimetjem, možno razliko v ceni pa poravnate sami.

3. Pogosta vprašanja

Katere programe vse upoštevamo po sistemu staro za novo?

Za popuste upoštevamo vse aktualne in zastarele programske pakete ki temeljijo na CAD platformi in imajo podprt .dwg ali .ifc format.

Za nakup česa se lahko odločim, če koristim storitev staro za novo?

Izberete lahko kateri koli CAD oz. BIM program, iz izkušenj pa se stranke najpogosteje odločajo za zamenjavo AutoCAD programov za GstarCAD programe, kjer je popust najbolj očiten dejavnik pri razliki v ceni. Izberete lahko tudi več izdelkov, njihov znesek pa more biti nad ocenjeno vrednostjo, razliko pa preprosto poravnate sami. Ocenjena vrednost starega programa se torej uporabi kot plačilno sredstvo, ki vam priročno zniža višino računa kupljenih programov.

Kaj pa menjava starega programa za gotovino?

Menjava za gotovino ni žal mogoča. Nakup novega programa, ali več njih, se mora izvesti v istem dnevu.

Ali se mora znesek odkupnine v celoti porabiti?

Da, znesek se mora v celoti porabiti. V primeru, da izberete napravo, ki je cenejša od dane odkupnine, vam ne moremo izdati dobropisa ali gotovine.

Kaj se mora poskrbeti pred ocenitvijo programa?

Biti morate lastnik programske opreme, ki ste jo prinesli na ocenitev. Program mora biti na računu ali spletnem potrdilu izkazan na vaše ime in ne sme biti odtujen. V kolikor sumimo, da je, potem storitve ne moremo ponuditi.

Ali se lahko ocenjena vrednost koristi z trenutnimi akcijami?

Seveda. Ocenjena vrednost se upošteva kot plačilno sredstvo na blagajni in se le naredi deljeno plačilo.

Ali stara programska oprema ostane v vaši lasti?

Da. Vaš program obdržite, z izkoriščenim popustom pa pridobite nov program po ugodnejši ceni.

4. Preizkusite novo CAD programsko opremo!

Poglejte si kratko predstavitev programa GstarCAD!

V primeru, da iščete sodobno in zmogljivo CAD programsko opremo po ugodni ceni, preizkusite novo različico programa GstarCAD. Pri tem pa seveda lahko izkoristite omenjeno promocijo ‘staro za novo‘ v kolikor že imate v lasti starejši program.

    Država