Z veseljem vam sporočamo, da je izšla nova različica GstarCAD Mechanical 2021. GstarCAD Mechanical 2021 je  programska oprema specializirana za strojnike, in sicer za za načrtovanje  in proizvodnjo.

Izpostavimo lahko nekaj novosti, za več pa si poglejte naše posnetke na Youtube kanalu AdriaBIM.

Standardizacija vaših projektov

GstarCAD Mechanical 2021 je standardiziran z vgrajenimi mednarodnimi standardi za pripravo načrtov, kot so ANSI / BSI / CSN / DIN / GB / GOST / ISO / JIS, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi, da ustrezajo vsem vašim projektnim zahtevam.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Večja kompatibilnost

GstarCAD Mechanical 2021 ima še večjo združljivost formatov z Autocad Mechanical, popolne osnovne podatke risb Autocad Mechanical je mogoče natančno prebrati in prikazati ter obratno. Uporabniki lahko zelo priročno urejajo in shranjujejo risbe iz programa Autocad Mechanical.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Orodja za kotiranje in označevanje simbolov

GstarCAD Mechanical 2021 ponuja veliko naprednih orodij za hitro in učinkovito kotiranje, ki uporabnikom pomagajo, da se natančneje in učinkoviteje spopadajo s kotiranjem in označevanjem elementov.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Z GstarCAD Mechanical 2021 uporabniki prihranijo več časa pri vnosu opomb in simbolov. Še pomembneje je, da lahko uporabniki v knjižnico simbolov dodajo svoje novo ustvarjene simbole.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Več izboljšav

Raziščite izboljšave pri Associative Balloon funkciji in popisih materiala in upravljanju podatkov

Ne samo, da lahko kopiramo in prilepimo, temveč lahko tudi s funkcijo ‘povleci in spusti’ preuredimo dele na seznamu elementov.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Izboljšana funkcija Associative Hide

Asociativno skrivanje uporabnikom omogoča upravljanje skritih podrobnosti. Optimizirano združljivo skrivanje v GstarCAD Mechanical 2021 močno izboljša učinkovitost in natančnost izračuna v kompleksnem ospredju in prihrani naš čas.

GstarCAD Mechanical 2021 je na voljo!

Prenesite brezplačno 30-dnevno demo verzijo!

Izkoristite napredna in inteligentna CAD orodja za hitro urejanje in projektiranje strojniških projektov, GstarCAD Mechanical 2021 bo zagotovo pripomogel k boljši učinkovitosti načrtovanja brez napak.

Prenesite ga in brezplačno uporabljajte 30 dni:  https://www.gstarcad.si/gstarcad-mechanical-demo/

Stopite v kontakt z nami, z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri uporabi programa.