GstarCAD Mechanical 2022 nova različica programa je izšla pred kratkim. Je GstarCAD Mechanical 2022 prava izbira za vas? Preberite si naslednji članek.

Kaj je GstarCAD Mechanical?

GstarCAD Mechanical zajema celotno funkcionalnost GstarCAD Professional programske opreme, prav tako pa tudi številne dodatne funkcije za načrtovanje 2D inženirske dokumentacije. GstarCAD Mechanical vsebuje podatkovno bazo s standardnimi knjižnicami različnih strojnih elementov, profilov, znakov in simbolov za tehnično risanje. Program ima odlične funkcije za kotrianje, avtomatizirano številčenje, ustvarjanje popisov za elemente in odprtine, z možnostjo izvoza in veliko več.

5 razlogov za izbiro GstarCAD Mechanical 2022

Izšel je GstarCAD Mechanical 2022, poglejte si pet razlogov, zakaj bi ga morali izbrati!

1. Zelo kompatibilen z AutoCAD Mechanical

GstarCAD Mechanical 2022 natančno prebere in prikaže načrte in ostale podatke narejene v drugih CAD programih (tudi AutoCAD Mechanical), uporabniki pa lahko spreminjajo podatke in jih pošljejo nazaj uporabniku, ki uporablja omenjen CAD program, zaradi te dvosmerne izmenjave podatkov je zelo združljiv z AutoCAD Mechanical programom.

GstarCAD Mechanical 2022 - je na voljo!

2. Ugodna cena

Ugodna cena ne pomeni nujno slabše kakovosti izdelkov. Tu se gre za  ravnotežje med dostopno ceno ter enostavno za uporabo in stroškovno učinkovito programsko opremo.

3. Profesionalna orodja za načrtovanje

GstarCAD Mechanical 2022 ima več kot 100 preprostih in praktičnih orodij za načrtovanje, ki uporabnikom pomagajo racionalizirati delovni proces in opraviti naloge v krajšem času.

GstarCAD Mechanical 2022 - je na voljo!

4. Standardizacija simbolov in elementov

GstarCAD Mechanical 2022 temelji na standardih, ki lahko avtomatizira vašo zasnovo z mednarodnimi standardi za risanje, kot so ANSI/BSI/CSN/DIN/GB/GOST/ISO/JIS.

GstarCAD Mechanical 2022 - je na voljo!

5. Prilagodljive možnosti licenciranja

Trajna licenca: Z nakupom trajne licence imate pravico do neomejene uporabe programske opreme.

Nadgradnja je prilagodljiva: svojo programsko opremo lahko nadgradite, ko izide nova različica, ali obdržite trenutno različico.

Več načinov licenciranja: tako samostojne kot mrežne licence so na voljo s serijsko številko in USB Dongle ključem.

GstarCAD Mechanical 2022 - je na voljo!

Preizkusite GstarCAD Mechanical 2022 zdaj!

Kontaktirajte nas v primeru kakršnih koli vprašanj: https://www.gstarcad.si/kontakt/

Prenos brezplačne demo verzije programa GstarCAD Mechanical 2022: