Kaj je GstarCAD študentska licenca? Potrebujete brezplačno CAD študentsko licenco? Študenti in izobraževalne ustanove lahko brezplačno uporabljajo CAD programsko opremo.

GstarCAD študentska licenca je na voljo za vse izobraževalne ustanove in omogoča brezplačno namestitev ter uporabo GstarCAD programa na vseh računalnikih v šoli ali doma. Uporabnik CAD študentske licence je lahko profesor, učenec, študent ali pa udeleženec tečajev oz. izobraževanja.

Kaj je GstarCAD?

GstarCAD je zelo kakovostna in trenutno najbolj priljubljena CAD alternativa v Sloveniji. Omogoča 2D in 3D načrtovanje za zelo hiter in učinkovit način. Uporabniški vmesnik in način dela sta skoraj identična kot v AutoCAD programski opremi. Preberite si več o programu TUKAJ.

GstarCAD nudi brezplačne CAD študentske licence za vse dijake, študente in profesorje. Preberite si v nadaljevanju kako pridobiti brezplačne GstarCAD študentske licence.

Postopek pridobivanja brezplačne GstarCAD študentske licence

  1. Prenesite GstarCAD demo verzijo z naše strani TUKAJ. Preizkusna različica je na voljo vsem za brezplačno uporabo 30 dni.
  2. Če se odločite za programsko opremo, nam pošljite povpraševanje na naš email ali pa nas pokličite.
  3. Prenesite spodnji obrazec (gumb), obrazec vsebuje osnovne podatke o ustanovi ter elektronski naslov in telefonsko številko kontaktne osebe. Izpolnjeni in podpisani obrazec nam pošljite na mail.
  4. Po prejemu vašega povpraševanja in obrazca vam bomo poslali serijske številke za aktivacijo GstarCAD študentske licence.

Študentska CAD licenca se izda za obdobje 1 šolskega leta. Če želite GstarCAD uporabljati po izteku letne študentske CAD licence, zahtevajte obnovitev licence ali nove različice programa. Pred iztekom vas prosimo, da pošljete zahtevo za obnovitev licence na še eno leto.

Za vse študente / dijake, ki želijo uporabljati brezplačno GstarCAD študentsko licenco

Če ste študent / dijak in želite uporabljati GstarCAD v šoli ali doma, naredite pobudo pri vašem profesorju. Obvestite jih o tej promociji, saj veliko ljudi še ne ve za program GstaCAD. Vsak lahko preizkusi GstarCAD tako, da ga prenese z naše spletne strani. Po tem morajo le še poslati zahtevo.

Tako boste lahko uporabljali CAD program za izobraževalne namene popolnoma brezplačno.

GstarCAD študentska licenca je brezplačna!

Vsak dijak / študent zelo verjetno potrebuje CAD program, ki ga lahko enostavno namesti in uporablja kjerkoli. GstarCAD študentska licenca je brezplačna in na voljo kadarkoli.

Stopite v kontakt z našo podporo, v primeru dodatnih vprašanj.