Predstavljamo vam novi program Houseplan! Z veseljem vam predstavljamo to zmogljivo programsko opremo za 3D modeliranje in renderiranje v realnem času. Je hitra, cenovno ugodna in enostavna programska oprema, s katero vaše 3D delo poteka hitreje in enostavneje.

Kaj je Houseplan?

Houseplan je intuitivna in vsestranska programska oprema za 3D modeliranje in renderiranje v realnem času, ki ponuja enostavno, a zmogljivo rešitev za vizualizacijo in predstavitev vaših načrtov. Z orodji, ki jih je enostavno naučiti, in številnimi metodami modeliranja lahko hitro ustvarite 3D modele, urejate modele v realnem času in prilagodite svojo predstavitev z različnimi teksturami. Houseplan je združljiv tudi z drugimi večjimi formati 3D, zaradi česar je popolna izbira za urbaniste, krajinske arhitekte, arhitekte in podobno. Ne glede na to, ali ste začetnik ali strokovnjak, uporabniku prijazen vmesnik Houseplan ter obsežni viri 3D-modelov in tekstur zagotavljajo odlično funkcionalnost in rezultate modeliranja po dostopni ceni.

Zakaj je Houseplan program uporaben?

Napredno modeliranje

Modeliranje še nikoli ni bilo tako hitro in učinkovito zahvaljujoč Houseplan programu. Zagotavlja široko paleto zmogljivih orodij in funkcij, ki vam pomagajo ustvariti 3D modele v nekaj klikih. Ni vam treba biti tehnično podkovan, da bi lahko zgradili in oblikovali svoje projekte. S Houseplan programom lahko brez težav izdelate 3D modele iz nič. Program je podoben programom kot, so Sketchup, Rhino ipd.

Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija
Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija

Čudovite in hitre vizualizacije

Visokozmogljiv in najsodobnejši pogon renderiranja, ki omogoča upodabljanje v realnem času za ustvarjanje fotorealističnih rezultatov in osupljivih vizualnih podob v obliki slik ali animacij.

Kompatibilnost

Houseplan uporabniki bodo ugotovili, da so podprti najbolj priljubljeni formati, uvozijo pa lahko tudi fotografije, oblake točk ipd.  Vaš model lahko izvozite v datotekah kot, so DWG, FBX, 3DS in OBJ, kar omogoča tudi komaptibilnost oz. izmenjavo modelov s podobnimi programi.

Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija
Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija

3D teksture in animacije

Kombinacija inovativne metode slikanja tekstur in velike knjižnice tekstur, ki jih je mogoče uporabiti, popelje vaše projekte na višjo raven! In ne pozabite uporabiti orodij za animacijo, da bo vaš dizajn oživel.

Knjižnica in animacija

Houseplan omogoča priročno dodajanje vode, vegetacije, terena, ljudi, živali in drugih elementov scene ter omogoča izmenjavo realističnih vremenskih pogojev. Poleg tega lahko preprosto dodate entitete animacije in nastavite njihovo gibanje.

Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija
Houseplan – 3D modeliranje in vizualizacija

Izvoz je hiter in enostaven

Houseplan omogoča izvoz ne samo slik, ampak tudi videoposnetkov, tako da določite želene kote ali poti kamere. Svojo simulacijo lahko objavite kot samostojne izvedljive (EXE) datoteke.

Prenesite Houseplan brezplačno!

Houseplan je na voljo za preizkus, zdaj pa sprostite svojo ustvarjalnost in uresničite svoje ideje s pomočjo Houseplan!

Prenesite Houseplan in ga uporabljajte 90 dni brezplačno!