Najnovejša različica GstarCAD 2022 – SP2

Na voljo je nova posodobitev Service Pack 2 (SP2) za GstarCAD 2022! Tokrat je bilo odpravljeno 147 hroščev oz. napak v aktualni verziji, ki so bile odkrite.

Zahvalni smo vsem uporabnikom po vsem svetu, ki so sodelovali in prijavili hrošče – napake, ki so se pojavile v aktualni različici programa GstarCAD.

Razvijalci programa GstarCAD običajno izdajo 2x letno popravek v obliki Service Pack-a.

GstarCAD 2022 SP2 si lahko prenesete z naše strani v rubriki ‘DEMO prenos’, kar redno posodabljamo. Namreč vsako staro različico zamenjamo z novo.

Vsi uporabniki, ki prenesejo Demo verzijo programa z naše strani bodo imeli najnovejšo različico GstarCAD-a.

Uporabniki prejšnjih različic, lahko prenesejo novo instalacijsko datoteko programa GstarCAD. V primeru, da imate že nameščeno 2022 verzijo pa si lahko prenesete in namestite samo popravek iz rubrike ‘Popravki’ na naši strani – tukaj. Po namestitvi se bo program posodobil na SP2 oziroma Build 220303.

Nova posodobitev za GstarCAD 2022 - SP2

Da bi preverili, če je vaš GstarCAD posodobljen, zaženite program in odprite meni Help -> About.

Prikazala se bo vaša aktualna različica. V primeru, da imate Build 220715, ste uspešno posodobili vaš GstarCAD 2022.

Nova posodobitev za GstarCAD 2022 - SP2

Kaj prinaša različica GstarCAD 2022 SP2?

V GstarCAD 2022 SP2 je nekaj novih funkcij, izboljšane so številne napake in hrošči. Izboljšave so na vseh prodročjih delovanja programa; tiskanje (plotanje), izdelava preglednic, LISP ukazi, Layerji, bloki, teksti, šrafure in veliko več.

Preizkusite novo verzijo GstarCAD!

Če že imate že 2022 verzijo, vam predlagamo, da prenesete novo verzijo in povozite staro različico (Modify) ali pa namestite samo SP2 Update Installer datoteko.

V primeru, da ste uporabnik starejše raličice GstarCAD programa pa vsekakor preizkusite najnovejšo različico programa in nas kontaktirajte za več informacij.