Aplitop, ki ga uporablja na tisoče uporabnikov po vsem svetu, je celovita rešitev za načrtovanje projektov, ki so povezani s cestami, terenom in geodezijo. Zelo enostaven program za uporabo, poleg tega pa je cenovno ugoden, izbirate pa lahko med trajnimi ali letnimi licencami.

Predstavljamo vam novost, namreč Aplitop programska oprema je zdaj na voljo za gstarCAD uporabnike!

Aplitop Rešitev za nizke gradnje, ceste in geodezijo - odslej tudi na GstarCAD-u!

Kaj je Aplitop?

APLITOP je specializirana programska oprema namenjena za geodete in inženirjefokusirane na nizkih gradnjah. Aplitop je znan po svoji kakovosti in tehnični podpori, svoje produkte oblikuje, da bi dosegel za zadovoljstvo kupcev in aktivno sodeluje pri inovativnih raziskovalnih projektih na področju BIM, oblakov točk ali virtualne resničnosti.

Aplitop za GstarCAD!

Do danes so bile Aplitop rešitve na voljo za AutoCAD in BricsCAD uporabnike, tokrat pa ga lahko uporabljajo tudi GstarCAD uporabniki.

Aplitop programska oprema je združljiva z najnovejšimi različicami GstarCAD-a, tako da ga lahko uporaljate na svojem CAD prgoramu.

Več o programski opremi Aplitop

Aplitop produkti pokrivajo celotno področje, vse od zajema prostorskih podatkov iz zraka, obdelave le teh, pretvorbo v natančne 3D modele, fotogrametijo in standardna programska orodja, ki so pomembna za sodobne geodete. Aplitop je programska oprema iz Španije, ki je na trgu s svojimi programskimi rešitvami prisotna že več kot 30 let in ima za seboj ogromno izkušenj, ki so implementirane v programske rešitve za učinkovito in enostavno delo.

Obstaja več Aplitop modulov za področje geodezije:

  • TcpMDT Standard
  • TcpMDT Professional
  • TcpMDT Images
  • TcpMDT Surveying
  • TcpMDT PointCloud

Obstajajo tudi drugi moduli za področje načrtovanja tunelov in fotogrametrije.

Stopite v kontakt z nami za več infromacij!