GstarCAD Architecture je profesionalna CAD programska oprema, specializirana za arhitekturno načrtovanje.

Z veseljem vam sporočamo, da je bil GstarCAD Architecture 2021 uradno izdan in je na voljo za prenos.

Spoznajte GstarCAD Architecture 2021

Ustvarjen je na osnovi najnovejše platforme GstarCAD. GstarCAD Architecture 2021 ima popolno funkcionalnost in podoben vmesnik platforme GstarCAD vendar pa tudi dodatne arhitekturne funkcionalnosti. S priročnimi in specializiranimi orodji za načrtovanje zgradb GstarCAD Architecture 2021 pripomore k učinkovitejšemu in hitrejšemu načrtovanju tehnične dokumentacije. Spoznajte nove finkcionalnsoti programa GstarCAD Architecture 2021.

Priročni ‘Tool Box’

Priročna in intuitivna zbirka orodij vsebuje veliko praktičnih funkcij, s katerimi lahko naš postopek načrtovanja poenostavi in prihrani več časa.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Z lahkoto lahko ustvarimo arhitekturne objekte po meri, kot so različni slogi sten, vrat, oken, stopnic in še več. Na primer, izbiramo lahko med ravnimi stopnicami, spiralnimi stopnicami, krivuljastimi stopnicami, kot je prikazano na naslednji sliki. Vsak element, ki je tudi v 3D obliki lahko paramterično tudi spreminjamo (višin, širina in ostalo).

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Preglednice in izvlečki

Nič ni boljše od nadzora vaših podatkov v  projektu. V GstarCAD Architecture 2021 lahko podatke o vratih, oknih, odprtinah itd. preštejemo v tabelo, ki jo lahko hkrati izvozimo v datoteke Word ali Excel in uvozimo v datoteko DWG. Ta uporabna funkcija je olajšala in prilagodila ustvarjanje in urejanje tabel.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Osi 

Na enostaven način z nekaj kliki ustvarite mrežo in osi za zasnovo projekta, ob tem pa vse oznake in kote osi.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

3D Arhitektura

Med tem ko rišete v tlorisu so vaše stene že sestavni del 3D modela, ki jih lahko vidite takoj ko uporabite 3D pogled v perspektivi. Z enim klikom dodajajte pohištvo, vrata, okna, stopnišča in streho in ostale elemente iz knjižnice, ki bodo razvidni tudi v 3D pogledu. Elemente lahko parametrično urejate in spreminjali se bodo v trenutku v vseh pogledih. Prav tako lahko modelirate plošče in strehe tudi zgolj z izbiro sten, kar samodejno ustvari konstrukijo.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Samodejno 3D modeliranje in prerezi

GstarCAD Architecture 2021 podpira funkcijo samodejnega 3D modeliranja med risanjem 2D tlorisa, uporabniki lahko enostavno ustvarijo prereze s samodejno ustvarjenimi ravaninami. V primerjavi z ročnim risanjem lahko to prihrani veliko časa in izboljša delovno učinkovitost. Ta sinhronizacija pogledov je precej približala GstarCAD k BIM načrtovanju.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Različne knjižnice in slogi 

Knjižnica blokov v GstarCAD Architecture 2021 ponuja različne sloge vrat, oken itd.

Uporabniki lahko izberejo različne oblikovalske sloge iz knjižnice za arhitekturne načrte in gradbene risbe, s čimer je postopek risanja učinkovitejši.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Kotiranje in Simboli

GstarCAD Architecture 2021 ponuja številne vrste prilagodljivih pripisovalnih orodij, dimenzijskih orodij in profesionalnih simbolov, ki nam omogočajo ne samo hitro dodajanjee dimenzij okenskih vrat, dimenzije stopnišča, temveč tudi priročno dodajanje uporabnih simbolov k načrtu, kot so puščice, višinski simboli, indeks simboli itd.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

3D vizualizacija modela

Vključite lahko tudi 3D Roam pogled in se sprehodite po vašem modelu. Uporabite lahko lastne teksture in dobite občutek za vaš model. Tu ne gre za profesionalno renderiranje vendar pa hiter in enostaven pregled vašega modela.

Zgradite svojo idejo z GstarCAD Architecture 2021!

Preizkusite GstarCAD Architecture 2021 brezplačno!

Vsak naš program je na voljo tudi kot poskusna Demo verzija, ki traja 30 dni. Za vsa vprašanja in pomoč, ki se vam pojavijo, pa smo vam vedno na voljo.

V primeru, da vas zanima več o samem programu, nas lahko vedno kontaktirate preko telefona ali mail-a.