Poizkusite Artisan renderiranje v GstarCAD2020!

Artisan renderiranje na voljo v GstarCAD 2020

Dobra novica za vse tiste oblikovalce, ki želijo najboljši učinek upodabljanja, pa tudi inovativne funkcije in izjemno funkcionalnost GstarCAD 2020. Artisan, ki je po vsem svetu znan kot odlična rešitev za upodabljanje za CAD oblikovalce, ki želijo ustvariti kakovostne in fotorealistične slike, je zdaj podprto v GstarCAD 2020.

Artisan renderiranje na voljo v GstarCAD 2020

Orodje za upodabljanje GstarCAD 2020 za vse ravni uporabnikov

Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven, tudi oblikovalcu začetniku se bo zdel enostaven za uporabo. Z Artisanom, integriranim kot sistem za upodabljanje, ustvarjanje vizualizacije v realnem času še nikoli ni bilo tako enostavno.

Artisan renderiranje na voljo v GstarCAD 2020

Zmogljiva kombinacija Artisan in GstarCAD 2020 je tudi za CAD oblikovalce izbrala široko paleto prednastavljenih nastavitev materialov, ozadja in osvetlitve.

Še pomembneje pa je, da je v sistemu knjižnica, ki se nenehno posodablja, možno deliti svoje gradivo. Tako lahko uporabniki proizvedejo več del v krajšem času.

Artisan renderiranje na voljo v GstarCAD 2020

Preizkusite Artisan upodabljanje v GstarCAD 2020 zdaj, da dobite novo izkušnjo GstarCAD in Artisan.

Spodaj si oglejte videoposnetek, ki prikazuje kako je Artisan združen z GstarCAD 2020, vaš prototip ustvaril v realistično podobo.