DWG FastView Plus

16. julija 2018 je Gstarsoft, vodilni dobavitelj programske opreme CAD na Kitajskem, predstavil svoj novi izdelek DWG FastView Plus. Pohvalili so ga od takoj še isti dan izdaje. Saj zaradi svojih lastnosti, da lahko v nekaj sekundah odpirajo velike datoteke z orodji za skupno rabo, naprednimi orodji za merjenje in dimenzioniranje.

Kot razvijalec programske opreme CAD z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju inovacij CAD tehnologij je Gstarsoft razvil številne uspešne izdelke, kot je GstarCAD 2020. DWG FastView Plus več kot le pregledovalnik, ima številne edinstvene funkcije, ki ga ločijo od ostale tovrstne programske opreme.

Fast View

Ker je DWG FastView Plus lahek, se hitro odziva na velike datoteke za risanje. Programsko opremo lahko zaženete v samo nekaj sekundah in z lahkoto odprete velike gradbene risbe. Na splošno ne potrebujejo vsi v podjetju biti profesionalci in znati, kako risati. Torej potrebe, da so vsi v podjetju opremljeni s programsko opremo CAD, večino časa lahko DWG uporabnik popolnoma zadovolji njihove potrebe. DWG FastView Plus lahek in lahko odprete velike datoteke v nekaj sekundah, kar je ena od njegovih pomembnih lastnosti.

DWG FastView Plus

Izboljšajte sodelovanje

Prav tako lahko program izboljša sodelovanje v skupini in sicer z orodji, kot so na primer napredna orodja za merjenje in dimenzioniranje, dodani so v programski opremi, da z uporabnikom lažje komunicirajo, s tem pa prihranijo čas in izboljšajo učinkovitost.

Varna uporaba skupne rabe

Mnogi uporabniki ne zaupajo orodjem kot je skupna raba risb, so vgrajeni v DWG Viewer in se bojijo, da bodo drugi imeli preprost dostop do svojih težko zasluženih risb. Z DWG FastView Plus vam ni treba skrbeti, ponujamo vam varna orodja za skupno rabo, svoje risbe lahko delite s partnerji kadarkoli in kjer koli.

Stroškovno učinkovit

Številni uporabniki CAD-a iščejo alternative AutoCAD, potem ko je AutoCAD spremenil svojo licenčno politiko. Ti uporabniki se za to obrnejo na DWG FastView Plus že znani vmesnik, ki jim prihrani čas in energijo za učenje nove programske opreme. Podjetja, ki se soočajo s to težavo, vsekakor lahko računajo na DWG FastView Plus.

Priročen in preprost

Številni uporabniki svoje naloge zaključijo predvsem s pregledovanjem in primerjanjem risb, zato je programska oprema CAD z vsemi funkcijami lahko preveč. Večina orodij tako na gradbišču in tovarni ne potrebujejo več. Za to bi DWG FastView Plus popolnoma zadovoljiv njihove potrebe, še več, lahko z orodji za risanje primerjajo, da poudarijo razlike med risbami.