GstarCAD + CADprofi = največja učinkovitost

GstarCAD je zmogljiva platforma CAD, ki združuje napredna 2D orodja in inteligentno 3D direktno modeliranje. Proizvajalec programske opreme GstarCAD v interesu najvišje kakovosti razvoja sodeluje z razvijalci aplikacij, ki ustvarjajo svoje izdelke in širijo funkcionalnost GstarCAD. Ena izmed teh aplikacij je CADprofi – profesionalni CAD ad-don, ki vsebuje štiri industrijske module: HVAC in cevovodi, električni, strojni in arhitekturni.

Oblikujte hitreje in bolj priročno

Zahvaljujoč številnim funkcijam, ki so na voljo v programu CADprofi, boste z novimi ukazi in vsebino razširili funkcionalnost GstarCAD-a. To vam bo pomagalo, da boste svoje delo dokončali veliko hitreje. Zahvaljujoč CADprofi boste imeli dostop do najnovejših knjižnic znanih svetovnih proizvajalcev (kot so ABB, Legrand, WILO, Vaillant itd.) In veliko knjižnico izdelkov, pripravljenih v nacionalnih in mednarodnih standardih (vključno z EN, ISO, IEC, ANSI, ASME, ASTM, NFPA, AS, PN, DIN, LVS, NORSOK, ÖNORM, GOST, JIS). Ta seznam ni omejen, saj lahko uporabnik razširi knjižnice in doda svoje simbole in predmete.

Zahvaljujoč dodatnim novim ukazom boste lahko na primer enostavno pripravili specifikacije in BOM (obračun materiala), ki jih je mogoče natisniti ali izvoziti v več formatov, vključno s pdf, rtf (doc), xls, xml, csv, html in še več. Možno je tudi samodejno ustvariti grafične legende.

Popolno sodelovanje vseh štirih panog

CADprofi vsebuje 4 industrijske module, ki bodo zadovoljili potrebe vsakega oblikovalca ali uporabnika CAD-a:

CADprofi Architectural pomaga pri ustvarjanju gradbenih risb, presekov in višin ter omogoča risanje sten, vstavljanje vrat in oken, ustvarjanje arhitekturnih dimenzij in opisov ter uporabo predmetov iz knjižnice pohištva in druge opreme. Edinstvena programska lastnost je možnost izdelave načrtov evakuacije in varnosti.

GstarCAD + CADprofi = največja učinkovitost

CADprofi Mechanical pomaga pri oblikovanju mehanskih in gradbenih projektov v 2D. Aplikacija vsebuje obsežen nabor standardiziranih delov, pripravljenih na podlagi nacionalnih in mednarodnih standardov. Možno je tudi risanje in urejanje tehnoloških shem ter hidravličnih in pnevmatskih sistemov.

GstarCAD + CADprofi = največja učinkovitost

CADprofi HVAC & Piping pomaga pri načrtovanju ogrevanja, vode in kanalizacije, plina, zdravstva, požarne varnosti, prezračevanja, klimatizacije, hlajenja, tehnoloških in drugih vrst vgradnje v gradbeništvu in industriji. Inteligentno vstavljanje simbolov in predmetov, samodejno risanje pogledov na namestitev, ustvarjanje specifikacij in knjižnic znanih proizvajalcev so le nekatere od prednosti aplikacije.

GstarCAD + CADprofi = največja učinkovitost

CADprofi Electrical pomaga pri načrtovanju vseh električnih napeljav tako v gradbeništvu kot v industriji. Aplikacija ima priročen shematski urejevalnik, možnost oblikovanja arhitekturnih načrtov, pa tudi možnost izdelave 3D modelov za nekatere vrste namestitve. Program ima tudi ustvarjalca shem, ki uporabniku omogoča hitro ustvarjanje projekta na podlagi izbranih izdelkov brez potrebe po ročnem risanju.

GstarCAD + CADprofi = največja učinkovitost