Pravkar je izšel novi GstarCAD Mechanical 2020!

GstarCAD Mechanical 2020

Kratka predstavitev

GstarCAD Mechanical je CAD program za načrtovanje na področju strojništva in proizvodnje. Gre za različico programa GstarCAD z dodatnimi funkcijami, ki pokrivajo vsa področja strojništva. Vsebuje najnovejše knjižnice simbolov in orodja, ki so v skladu z mednarodnimi standardi.

GstarCAD Mechanical je popolnoma kompatibilen z AutoCAD Mechanical datotekami in velja za edino zamenjavo programa AutoCAD Mechanical. GstarCAD Mechanical ni samo kompatibilen na osnovi DWG datotek, ampak je tudi združljiv s knjižnicami, tabelami, simboli in kosovnicami iz AutoCAD Machanical programa.

Intuitivno in standardizirano načrtovanje izrazito poveča hitrost in učinkovitost projektiranja na področju strojništva. GstarCAD Mechanical podpira standarde, kot so ANSI/BSI/CSN/DIN/GB/GOST/ISO/JIS, ki se jih lahko dodatno prilagaja vašim potrebam.

GstarCAD Mechanical vključuje popolno funkcionalnost programske opreme GstarCAD Professional ter dodatne funkcije:

GstarCAD Mechanical 2020

Nekaj novosti v novi izdaji GstarCAD Mechanical 2020

  • Visoka kompatibilnost datotek z Autocad Mechanical programom.
  • Uvoz/izvoz BOM in preglednic ter kosovnic iz/v xlsx, txt, csv, html datoteke.
  • Optimiziran API z več kot 20 API dodanih funkcij, ki so povezavez BOM.
  • Nov uporabniški vmesnik z novimi funkcijami in izboljšavami.
  • Orodja za razvoj programske opreme in migracijo programov, ki temeljijo na AutoCAD Mechanical.

Kaj prinaša GstarCAD Mechanical?

Orodja za risanje

Enostavnejše risanje strojniške dokumentacije z inteligentnimi orodji, kot so konstrukcijske linije, avtomatsko kotiranje ipd.

GstarCAD Mechanical 2020

Simboli

Hitrejša izdelava dokumentacije s pomočjo simbolov, kot so zvari, tolerance in oznake pozicij.

GstarCAD Mechanical 2020

Delavniški načrti

Avtomatizirajte detajle in poglede, ki prikazujejo sestave elementov. Dodajte oznake in številčenje elementov.

GstarCAD Mechanical 2020

Kosovnice

Avtomatizirajte ustvarjanje kosovnice elementov za proizvodnjo. Pri tem pa ne skrbite glede posodobitev podatkov pri spremembi oštevilčenja elementov.

GstarCAD Mechanical 2020

3D modeliranje

Ustvarite 3D modele tudi s pomočjo Boolean operacij in standardnih CAD operacij, kot so Extrude, Fillet in več. Analizirajte tudi informacije 3D elementov, kot so na primer vztrajnostni moment, težišče in volumen.

GstarCAD Mechanical 2020

3D pogled

Interaktivna vizualizacija modelov in možnost določanja različnih načinov prikaza (žični, osenčeni, realistični..), kar poveča nadzor in kvaliteto vaših modelov.

GstarCAD Mechanical 2020

Avtomatsko kotiranje

Enostavno kotirajte celotne načrte z nekaj kliki. Pri tem enostavno in avtomatsko postavljanje kote na primerna mesta, z upoštevanjem toleranc.

GstarCAD Mechanical 2020

Knjižnice

Uporabite obširno knjižnico elementov, ki vam olajša projektiranje. Knjižnice zajemajo prereze standardnih profilov, sheme, vijake in veliko več.

GstarCAD Mechanical 2020

Popis odprtin

Avtomatsko ustvarite tabele za CNC izrez elementov, z enim klikom ustvarite interaktivne popise odprtin, ki se posodbaljajo glede na spremembe in s tem zmanjšajte pojav napak na projektu.

GstarCAD Mechanical 2020

Mednarodni standardi

Obojestranska kompatibilnost s programom AutoCAD Mechanical na nivoju komponent (kosovnice, preglednice, simboli, bloki..) in na nivoju layer-jev ter kotiranja.

GstarCAD Mechanical 2020