Obveščamo vas, da je od zdaj na GstarCAD na voljo aplikacija LitioLAB 1.0. LitioLAB 1.0 je napredno matematično orodje za risanje kompleksnih oblik v CAD okolju, ki vam pomaga risati zapletene oblike (bodisi 2D krivulje, 3D krivulje ali 3D površine), ki niso na voljo kot standardni ukazi v CAD programski opremi.

Pomaga vam narisati oblike, ki sledijo matematični enačbi ali formuli, in v vašo risbo uvoziti vrsto XLS točk (ali drugih formatov), ​​da jih narišete kot niz POINT, LINE segmentov ali 2D ali 3D POLYLINE.

LitioLAB odslej tudi v GstarCAD-u

  • Ali morate v AutoCAD / GStarCAD narisati zapletene oblike, kot so: trigonometrične funkcije, parabole, katenarji, zrakoplovi [profili kril], profili zobnikov [evolucijske krivulje] ali kakšna druga zapletena oblika, ki se lahko izrazi matematično?
  • Ali morate na svojo risbo uvoziti niz točk koordinat XLS in jih narisati kot niz TOČK, LINE segmentov ali 2D ali 3D POLYLINE?

LitioLAB 1.0 je napredno, matematično orodje za risanje s kompleksno obliko za AutoCAD in GStarCAD, ki vam pomaga risati zapletene oblike (bodisi 2D krivulje, 3D krivulje ali 3D površine), ki niso na voljo kot standardni ukazi znotraj AutoCAD ali GStarCAD. Omogočite svojemu CAD programu še večjo moč in se ne omejite na običajne ukaze za risanje, kot so: LINE, RECTANGLE, POLYLINE, CIRCLE, ARC ali HELIX!

Z LitioLAB vas čaka še več možnosti. Z nekaj osnovnega znanja matematike se lahko pridružite naši skupnosti uporabnikov, ki širijo meje svojih CAD sistemov na povsem novo raven.

LitioLAB funkcije in zmogljivosti:

  • 2D krivulje (kot funkcije x ali kot, ali parametrične krivulje)
  • 3D krivulje (kot funkcije x in y ali parametrične 3D krivulje)
  • 3D ploskve (kot funkcije x in y ali parametrične 3D površine)
  • Spirograf: hipotrohoidi in epitrohoidi
  • Excel v AutoCAD (izvoz 2D in 3D koordinatnih točk [npr. Izračunano v MS Excel] v AutoCAD kot poligon ali kot niz točk)

Prekoračite vse omejitve v CAD programu!