Ste se že kdaj trudili najti brezplačen program, s katerim bi lahko hitro prikazali, delili in tudi tiskali CAD datoteke, hkrati pa ne bi potrebovali vtičnika ali programske opreme? Potem je DWG Fast View for Web natančno to, kar iščete! Do njega lahko dostopate nenehno iz kateregakoli računalnika, ki ima povezavo s spletom. Idealen je za uporabnike, ki želijo dostopati ali si ogledati datoteke .dwg/.dxf  pravočasno in na daljavo.

Če želite preizkusiti DWG Fast View for Web funkcije, so na začetni strani na voljo vzorčne risbe v formatu .dwg/.dxf . Lahko pa kliknete na možnost »Open Drawing«, da odprete novo lokalno risbo. V operacijskem vmesniku se nahaja orodno polje z možnostmi za gledanje, merjenje in urejanje datoteke. Orodno polje lahko premikate po delovni površini.  DWG FastView for Web podpira datoteke .dwg/.dxf  (ustvarjene v verzijah od R14 do verzije 2015) in izvožene .dwg datoteke v PDF, JPEG ali v nekatere druge oblike. Z orodjem preklapljanja (»Layer/Space«) si lahko ogledate risbo iz različnih zornih kotov.

Hiter ogled & delitev CAD risb z aplikacijo DWG FastView for Web
Še več možnosti pa imate z registracijo: zavihek »My Drawings« omogoča predogled in shranjevanje risb za 7 dni. V tem obdobju lahko brišete, si prenesete, izmenjujete ali prenehate deliti datoteke. DWG FastView for Web zagotavlja varno izmenjavo risb s kodami ali gesli.

Želite preizkusiti DWG FastView for Web? Tu je spletna povezava.