Artisan

GstarCAD ima podprt progam Artisan, ki nam pomaga pri fotorealističnem upodabljanju in vizualizaciji. Artisan je po vsem svetu znan kot odlična rešitev upodabljanja za CAD oblikovalce, ki želijo hitro in enostavno ustvariti kakovostne in fotorealistične slike. Vsi tisti oblikovalci, ki želijo najboljši učinek upodabljanja ter inovativne funkcije in izjemne zmogljivosti GstarCAD-a, saj je ta združljiv z Artisanom.

Uporaba

Aplikacija je zelo enostavna za uporabo in uporabnikom omogoča takojšnje ustvarjanje fotorealističnih upodobitev in vizualizacij 3D projektov v okolju programa GstarCAD. Zmogljiva kombinacija Artisan-a in GstarCAD-a ni samo olajšala upodabljanje z intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ampak je tudi ponudila široko paleto prednastavljenih materialov, nastavitev ozadja in osvetlitve za CAD oblikovalce.

Ustvarjanje vizualizacij v realnem času še nikoli ni bilo tako enostavno, uporabniški vmesnik je tako intuitiven, da se bo celo začetnemu oblikovalcu zdela enostavna za uporabo. Z Artisanom, integriranim kot mehanizem upodabljanja, kolaborativni dizajn GstarCAD 2020 na osnovi DWG omogoča uporabnikom, da v trenutku ustvarijo realistične vizualizacije vseh 3D projektov, kar izboljša delovno učinkovitost in čas, porabljen za delo.

Še pomembneje pa je, da obstaja knjižnica, ki se nenehno posodablja in uporabniki lahko delijo svoje gradivo, kot želijo. Aplikacija omogoča tudi natančno pozicioniranje prizora v skladu z namenom oblikovalca.