Prihod GstarCAD 2019 z inovativnim timskim delom in projekti BIM

Z veseljem objavljamo, da je na voljo izboljšana verzija programske opreme GstarCAD – GstarCAD 2019. Najnovejša različica programa ponuja načrtovalcem še bolj sodobna orodja za olajšanje njihovega dela. Med številnimi novimi funkcijami je inovativna rešitev, ki podpira timsko delo –  GstarCAD Collaborative Design. GstarCAD 2019 nudi tudi možnost uvoza projektov iz programov BIM (podpora IFC formatu).

GstarCAD 2019 je opremljen z novimi funkcijami, ki pospešijo izvedbo projektov: preverjanje črkovanja, uvoz preglednice, nastavitve skritega sporočila in še veliko več. Katere so še ostale novosti v različici 2019, si lahko ogledate v tej PDF datoteki in v naslednjem videu:

Učinkovito timsko sodelovanje, zahvaljujoč projektu GstarCAD Collaborative Design

GstarCAD Collaborative Design je rešitev na trgu CAD programske opreme, ki uporabnikom omogoča skupno izvajanje projektov v realnem času. Njegova uporaba omogoča udobno in učinkovito sodelovanje strokovnjakov iz različnih industrij in še hitrejšo izvedbo velikih in zapletenih projektov.

Prihod GstarCAD 2019 z inovativnim timskim delom in projekti BIM

Podpora BIM

GstarCAD 2019 je združljiv s formatom IFC (Industry Foundation Classes), znanem iz priljubljenih programov BIM. Zahvaljujoč tej možnosti bo možno nalaganje naprednih arhitekturnih in gradbenih modelov ter njihovo preverjanje v GstarCAD-u.

Prihod GstarCAD 2019 z inovativnim timskim delom in projekti BIM

Izboljšano različico GstarCAD 2019 lahko testirate brezplačno.