Novosti Mechanical GstarCAD 2019

Nove možnosti Mechanical GstarCAD 2019

Mechanical GstarCAD 2019 pokriva vsa področja strojnega oblikovanja in je profesionalna programska oprema za risanje, ki so izdelana posebej za proizvodnjo. Ne glede na to, s kakšnimi vrstami oblikovalskih nalog se soočate, program pomaga popolnoma uresničiti vaše ideje. Preberite si več o Mechanical GstarCAD.

Nova različica strankam prinaša bolj stabilno in ne moteno izkušnjo.

Optimizacija v API-ju

API GstarCAD Mechanical 2019 je optimiziran, še posebej za sisteme Frame in BOM. Zdaj lahko aplikacije, ki delajo z AM, prenašate na GstarCAD Mechanical veliko lažje.

Celovita optimizacija in nadgradnja sistema za označevanje.

Podpira se UCS in 3D oblikovanje. Optimizirani so postopek načrtovanja, združljivost, natančnost, funkcije Edit in Modify. V GstarCAD Mechanical 2019 pa je dodan tudi položaj Fit & Tolerance Positioning.

a) UCS in 3D zasnova
b) Optimiziran postopek načrtovanja

Izboljšana združljivost z AM formatom

Zahvaljujoč povratnim informacijam nekaterih naših pomembnih strank iz Japonske smo izboljšali združljivost z datotekami starih formatov AM.

Druge izboljšave

Izboljšali smo združljivost funkcije Partlist in Holechart. Poleg tega smo preoblikovali funkcijo raztezanja dimenzij in odpravili nekaj težav pri uporabi balonov, pripisov in funkcij lopute.

a) Seznam del
b) Holechart
c) Razsežnost raztezanja
d) Balon
e) Opomba in Hatch

Na podlagi 300 predlogov in povratnih informacij kupcev smo izboljšali pravilnost in stabilnost programske opreme na novo raven.